0477 / 71 10 75 info@webkampioen.be

Online Marketing

Meer bezoekers, meer leads, meer klanten.

Vraag een vrijblijvende offerte

Online marketing

Met een absolute voorliefde voor alles wat digitaal is.

Vooruit denken

Wij denken in het belang van de klant, en niet enkel op korte termijn.

Probleemoplossers

Wij bijten ons vast in een probleem, of het nu een klein of groot probleem is!

Met resultaat

Duidelijk meetbare resultaten is voor ons wat belangrijk is.

Onze diensten

Wat wij doen?
Dat is eenvoudig: wij zorgen dat jouw website meer bezoekers krijgt.
Maar daar stoppen we niet. We mikken op meer bezoekers -> meer leads -> meer klanten -> meer trouwe klanten! Want dat is het doel van jouw website! Van zoveel mogelijk bezoekers trouwe klanten maken, of sterker nog, ambassadeurs van jouw merk.

Hoe we dat doen?
Dat is iets minder eenvoudig. We gebruiken beproefde technieken zoals:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Adwords advertenties
  • Sociale media campagnes
  • Content marketing
  • Email marketing

Door verschillende technieken te combineren, creëren we een synergetisch effect. Zo zijn de teksten die we aanleveren voor content marketing ook inzetbaar op sociale media of de basis voor een SEO-campagne.
Naast die beproefde technieken, gebruiken we vooral onze ervaring en vakkennis, samen met onze ongebreidelde passie voor het vak, natuurlijk.

AdWords
Adwords advertenties zijn een slimme manier om snel veel waardevolle bezoekers naar je website te brengen. Hoe? Je werkt erg gericht, op de juiste zoekwoorden, in een specifieke regio.

Content Marketing
Creëren van de juiste content op het juiste moment. Content die wordt gevonden, omdat hij op de juiste plaats staat en zich richt tot de juiste mensen. Bruikbare content als basis voor andere technieken.

Email Marketing
Een directe manier om je klanten te bereiken en je klantenbestand uit te breiden. Email marketing spoort aan tot actie, is gericht, laagdrempelig en effectief. Met email marketing genereer je een hoog rendement.

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)
Heeft als doel meer bezoekers vanuit Google naar je website te brengen. Hoe? Door ervoor te zorgen dat je website wordt gevonden (dus hoog scoort) op basis van zoekwoorden die jouw klanten gebruiken.

Sociale Media
Via sociale media lok je bezoekers naar je website. Je spreekt er zowel bestaande als nieuwe klanten mee aan. Je creëert ‘likes’, maar ook traffic en conversies. Je bouwt aan je naamsbekendheid maar ook aan je klantenbestand.

Overtuigd? Neem dan contact op!

Contact

Onze diensten

Meer bezoekers en meer conversie genereren voor je website. Dat doen we met sterk webdesign en beproefde online marketingtechnieken. Termen zoals SEO en AdWords, maar ook emailmarketing, social marketing en content marketing zijn onze natuurlijke biotoop. Onze missie? Bezoekers op je website krijgen en er meteen klanten van maken.

  • Search Engine Optimization 90%
  • AdWords 75%
  • Social Media 85%
  • Email Marketing 65%
  • Content Marketing 85%

Samenwerken?

Doe geheel vrijblijvend een offerteaanvraag. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Pin It on Pinterest